REMONTTI TURKU OY  – Sinulle, joka mielit vähän parempaa. Edullisemmin.

REMONTTI TURKU OY  – Sinulle, joka mielit vähän parempaa. Edullisemmin.

HUONEEN MAALAUS VAI TAPETOINTI – KUMPI ON SINUN VALINTASI?

 

Remontti Turku Oy tarjoaa myös laadukkaat maalaus- ja tapetointipalvelut.

 

Maalauspalvelu:

 

Maalipinta on helppo, nopea ja edullinen tapa uudistaa lähes jokaisen tilan ilmettä. Huoneen maalauksessa on kuitenkin tärkeää osata ottaa huomioon maalin laatu, oikea värisävy, maalin menekki sekä oikeanlaiset välineet, joiden avulla maalaminen onnistuu kustannustehokkaasti. Tarjoamme maalauspalvelua mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

 

Maalaustöissä onkin hyvä luottaa ammattilaiseen. Me huolehdimme puolestasi siitä, että maali on juuri tarkoitukseen sopivaa ja osaamme ottaa huomioon maalisävyt, maalin menekin sekä tehdä asianmukaiset pohjatyöt ennen työn aloittamista.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää maalauspalvelustamme!

 

Tapetointipalvelu:

 

Tapetointi tuo tilaan halutun, viimeistellyn ilmeen. Nykyään on yleistä yhdistää sekä tapettia että maalipintaa; yhdessä lopputulos on oikein toteutettuna tyylikäs ja arvokas. Tapetoidessa on tärkeää, että tapetoitava pinta on tasainen ja siisti, poratut reiät on hyvä täyttää ja pinta tasoittaa ja hioa siistiksi. Tarjoamme tapetointipalvelua mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

 

Tapetointi on tarkkaa puuhaa. On tärkeää osata huomioida ja toteuttaa kuvioiden kohdistukset sekä viimeistellä tapettipinta siistiksi ja tasaiseksi. Valitessasi meidät toteuttamaan tapetointityöt kohteeseen, voit varmistua siitä, että lopputulos on kerralla miellyttävä ja tyylikäs. Laskemme tapetin menekin huolellisesti, jotta hävikkiä ei pääse turhaan syntymään. Tarjoamme tapetointispalvelua mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

 

Meidän kauttamme saat myös persoonalliset tapetit vaikkapa omista valokuvistasi!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tapetointipalveustamme!

 

 

Remontti Turku tarjoaa tapetointi- ja maalauspalvelut yli 15 vuoden vankalla osaamisella!

 

Tutustu palveluihimme ja uppoudu unelmiisi – lakkaa haaveilemasta ja pyydä tarjous!

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI KOHTEESSA >>

Edullinen maalauspalvelu ja tapetointipalvelu mm alueella: Varsinais-Suomi: Turku, Kaarina, Raisio, Sauvo, Naantali, Masku, Merimasku, Piikkiö, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Uusikaupunki ja Salo