REMONTTI TURKU OY  – Sinulle, joka mielit vähän parempaa. Edullisemmin.

REMONTTI TURKU OY  – Sinulle, joka mielit vähän parempaa. Edullisemmin.

KYLPYHUONEREMONTTI, JONKA LOPPUTULOSTA KELPAA ESITELLÄ

 

Remontti Turku Oy on tunnettu onnistuneista kylpyhuoneremonteista. Viimeistelty ja toimiva lopputulos on meille tärkeää, joten paneudumme kunnolla sekä kylpyhuoneremontin suunnitteluun että toteutukseen. Huolehdimme, että tarvittavat kaadot toteutetaan oikeaoppisesti ja että vesieristys on asianmukainen. Meillä on voimassaoleva VTT-sertifikaatti, joka takaa sinulle sen, että olemme oikeita ammattilaisia työssämme. Tarjoamme kylpyhuoneremontit mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

 

Haastavatkin kylpyhuoneremontit kuuluvat toimenkuvaamme ja olemmekin tottuneet työskentelemään myös vaativissa kohteissa. Meillä on kokemusta niin arvotalojen kylpyhuoneremonteista kuin uudiskohteiden kylpyhuonerakentamisestakin. Kylpyhuoneremonttien lisäksi tarjoamme myös laadukkaat saunaremontit!

 

Remontti Turku toteuttaa kylpyhuoneremontit yli 15 vuoden vankalla osaamisella!

 

Tutustu palveluihimme ja uppoudu unelmiisi – lakkaa haaveilemasta ja pyydä tarjous!

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI KOHTEESSA >>

Edullinen kylpyhuoneremontti mm alueella: Varsinais-Suomi: Turku, Kaarina, Raisio, Sauvo, Naantali, Masku, Merimasku, Piikkiö, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Uusikaupunki ja Salo