PARKETTI- JA LAMINAATTIASENNUS TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Lattiapalveluihimme kuuluvat myös laadukkaat laminaattiasennukset, parkettiasennukset sekä parketin hionta, -lakkaus ja -maalaustyöt. Lattian materiaali sekä sävy ovat olennaisesti sisustukseen vaikuttuvia asioita. Tarjoamme parkettiasennus ja laminaattiasennuspalvelua alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

Laminaatti on lattiamateriaalina tyylikäs, kestävä ja edullinen ratkaisu, lisäksi sen asentaminen on nopeaa ja edullista. Kestävyytensä sekä edullisen hintansa lisäksi laminaatti on helppohoitoinen. Myös värivalikoima on laaja.

Parketti on kestävä ja tyylikäs ratkaisu, vanhemmiten parketin voi helposti uudistaa hiomalla. Parkettia on markkinoilla montaa eri puulajia, lisäksi sitä saa värjättynä.

Remontti Turku toteuttaa parketti- ja laminaattiasennukset yli 20 vuoden vankalla osaamisella. Tutustu palveluihimme ja uppoudu unelmiisi – lakkaa haaveilemasta ja pyydä tarjous unelmiesi lattiasta.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN PARKETTIASENNUS JA LAMINAATIN ASENNUS TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Laadukas parkettiasennus ja laminaatin asennus alueella Turku, Kaarina, Raisio, Sauvo, Naantali, Masku, Merimasku, Piikkiö, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Uusikaupunki ja Salo.