REMONTTI TURKU OY  – Sinulle, joka mielit vähän parempaa. Edullisemmin.

REMONTTI TURKU OY  – Sinulle, joka mielit vähän parempaa. Edullisemmin.

SAUNAREMONTTI LISÄÄ MUKAVUUTTA KYLPYHUONEESSA

 

Remontti Turku Oy tarjoaa laadukkaat saunaremontit joko yhdessä kylpyhuoneremontin kanssa tai irrallisena palveluna. Meillä on voimassaoleva VTT-sertifikaatti, joka takaa sinulle sen, että olemme oikeita ammattilaisia työssämme. Tarjoamme saunaremontit mm. alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

 

Saunaremontti lisää mukavuutta ja viihtyvyyttä kylpyhuoneessa. Saunan kunnosta sekä halutusta lopputuloksesta riippuen riittää toisinaan vain lauteiden vaihto ja kiukaan päivittäminen uuteen. Toisinaan sauna vaatii kuitenkin mittavamman remontin, jolloin sauna remontoidaan lattiasta kattoon kaikki pinnat uusien. Kokonaisvaltaisen saunaremontin yhteydessä voidaan saunaan asentaa myös erilaisia valaistuksia luomaan tunnelmaa, sekä elävöittää ilmettä tavallisesta poikkeavilla ratkaisuilla, kuten upottamalla kiuas tai löylykiulu lauteisiin.

 

Remontti Turku toteuttaa saunahuoneremontit yli 15 vuoden vankalla osaamisella!

 

Tutustu palveluihimme ja uppoudu unelmiisi – lakkaa haaveilemasta ja pyydä tarjous!

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI KOHTEESSA >>

Edullinen saunaremontti mm alueella: Varsinais-Suomi: Turku, Kaarina, Raisio, Sauvo, Naantali, Masku, Merimasku, Piikkiö, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Uusikaupunki ja Salo