HUONEEN MAALAUS VAI TAPETOINTI – KUMPI ON SINUN VALINTASI?

Remontti Turku Oy tarjoaa myös laadukkaat maalaus- ja tapetointipalvelut alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

MAALAUSPALVELU TURKU JA VARSINAIS-SUOMI:

Maalipinta on helppo, nopea ja edullinen tapa uudistaa lähes jokaisen tilan ilmettä. Huoneen maalauksessa on kuitenkin tärkeää osata ottaa huomioon maalin laatu, oikea värisävy, maalin menekki sekä oikeanlaiset välineet, joiden avulla maalaminen onnistuu kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Tarjoamme maalauspalvelua alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

Maalaustöissä on hyvä luottaa ammattilaiseen. Me huolehdimme puolestasi siitä, että maali on juuri tarkoitukseen sopivaa ja osaamme ottaa huomioon maalisävyt, maalin menekin sekä tehdä asianmukaiset pohjatyöt ennen työn aloittamista. Ota yhteyttä ja kysy lisää maalauspalvelustamme.

TAPETOINTIPALVELU TURKU JA VARSINAIS-SUOMI:

Tapetointi tuo tilaan halutun, viimeistellyn ilmeen. Nykyään on yleistä yhdistää sekä tapettia että maalipintaa; yhdessä lopputulos on oikein toteutettuna tyylikäs ja arvokas. Tapetoidessa on tärkeää, että tapetoitava pinta on tasainen ja siisti, poratut reiät on hyvä täyttää, pinta tasoittaa ja hioa siistiksi. Tarjoamme tapetointipalvelua alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

Tapetointi on tarkkaa puuhaa. On tärkeää osata huomioida ja toteuttaa kuvioiden kohdistukset, sekä viimeistellä tapettipinta siistiksi ja tasaiseksi. Valitessasi meidät toteuttamaan tapetointityöt kohteeseesi, voit varmistua siitä että lopputulos on kerralla miellyttävä ja tyylikäs. Laskemme tapetin menekin huolellisesti, jotta hävikkiä ei pääse turhaan syntymään. Meidän kauttamme saat myös persoonalliset tapetit vaikkapa omista valokuvistasi. Tarjoamme tapetointipalvelua alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

Remontti Turku toteuttaa maalaus- ja tapetointityöt yli 20 vuoden vankalla osaamisella. Tutustu palveluihimme ja uppoudu unelmiisi – lakkaa haaveilemasta ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN MAALAUS JA TAPETOINTI TURKU JA VARSINAIS-SUOMI

Remontti Turku Oy tarjoaa laadukkaat maalaus- ja tapetointityöt alueella Turku, Kaarina, Raisio, Sauvo, Naantali, Masku, Merimasku, Piikkiö, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Uusikaupunki ja Salo.